Fun aan de top!

Waarom, die advertenties?

Zoals u hoogstwaarschijnlijk al is opgevallen, staan op Speelruimte advertenties. Dat is zo op elke pagina. Maar waarom?

Speelruimte is een gratis site. Niet alleen voor jullie, maar ook voor ons. Wij hebben gratis deze website aangemaakt bij JouwWeb, daarom staat onderaan elke pagina (helemaal onderaan): Deze website is gratis en eenvoudig gemaakt met JouwWeb.nl, met een linkje naar JouwWeb erbij. Omdat JouwWeb het voor iedereen gratis wil houden, hebben zij dus die advertenties erbij gezet. Wij kunnen niet bepalen wat voor advertenties we op onze site zetten. Dat doet JouwWeb voor ons. Wat we wel kunnen bepalen, is waar de advertenties staan. Wij hebben de site zo ingesteld dat de advertenties onderaan de pagina komen. Het kon ook bovenaan, of allebei maar dat leek ons niet heel handig. Onderaan vallen ze het minst op. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Speelruimte gaat zorgvuldig om met de door haar verkregen gegevens en zal ze dan ook niet doorgeven aan derden. De velden met een * zijn verplicht.