Fun aan de top!

Nieuwsbrief maart 2013

Het is weer maart, tijd voor een nieuwe nieuwsbrief bomvol nieuwe nieuwtjes! Dus lees snel verder!

Spel van de Maand

Afgelopen maand kon iedereen op de poll stemmen voor het Spel van de Maand maart 2013. Met 50% van de 12 stemmen heeft Monstre 2 gewonnen! Aan iedereen die op dit spel heeft gestemd: Gefeliciteerd dat jouw spel heeft gewonnen!

Spel van het Jaar

In februari werd het bekend: aan het eind van het jaar krijgen we een grote verkiezing: de Grote Spel van het Jaar Verkiezing 2013! Daarom is het belangrijk dat je zo vaak mogelijk jouw favoriete spelletje speelt! Kijk ook op SpeelruimteNews voor het artikel hierover: artikel.

 Wat verwachten we in maart?

We gaan maart binnen met een schone lei. Nou ja, de ideeën (die eigenlijk al januari, februari af moesten zijn) blijven wel. We willen namelijk nog steeds een nieuw design en een nieuwe site met .nl. Wil je de site bekijken van de persoon die ons ermee gaat helpen? Ga naar JesseHoiting.nl.

Kort nieuws

In februari hebben we een nieuwe rubriek: Achter de schermen! - In februari hebben we Denkspellen vervangen voor Bord, Kaart, Denk. - We hebben een linkpartner: Always Freebuild Forever. Zijn link vind je onder aan iedere pagina. -

Maak een Gratis Website met JouwWeb