Fun aan de top!

Nieuwsbrief juni 2013

Het is juni, tijd voor de nieuwste nieuwtjes van Speelruimte! Kijk voor meer en vaker nieuws ook eens bij SpeelruimteNews.

Kortste rubriek ooit?

Misschien wel. Spellen in de Spotlights heeft het nog geen maand uitgehouden...

Spel van de Maand juni 2013

We hebben weer een Spel van de Maand! Er zijn weer veel stemmen gedaan, namelijk wel 16 stuks! En als winnaar hebben we... Baby in Bad (Meiden, Aankleden en opmaken)! Was dit jouw favoriete spel? Gefelicteerd, want hij heeft gewonnen!

Speel multiplayer!

Speel je al multiplayer op Speelruimte? Moet je echt doen hoor! Zo hebben we bijvoorbeeld het nieuwe spel van Goodgame: Goodgame Big Farm, maar ook het bekende Goodgame Empire. Klik op multiplayer om direct te beginnen!

Nieuwe rubriek

Helaas heeft Speelruimte er zelf nog niet eentje, maar we schrijven er nu wel recensies over. SpeelruimteApp's is 27 mei begonnen. Het eerste artikel gaat over WhatsApp Messenger. Heb je het al gelezen?

Meer dan honderd sterren

Zoals je waarschijnlijk wel weet, kan je op de home sterren geven. Nu is het geval dat er meer dan 100 keer sterren zijn gegeven! Het gemiddelde staat op acht sterren. Kunnen we dat naar tien maken? Vast wel!

SpeelruimteNews

Wist je dat Speelruimte een eigen nieuwsrubriek heeft? Hij heet SpeelruimteNews, en je vindt hem op de home en op hun eigen pagina!

www.speelruimte.jouwweb.nl/speelruimtenews

Heb jij het forum al bezocht?

We hebben namelijk een nieuwe! Het vorige forum hebben we gemaakt met Hotforum, maar deze keer is het met Webhelpje gedaan. Het is overzichtelijker én heeft meer functies! Ook kunnen we er een woordenfilter opzetten.

Kort nieuws

| Nieuwe rubriek op de home: Gebruikers over Speelruimte. | Vertel ons welk spel echt een keer Spel van de Dag moet worden met behulp van een contactaanvraag. | Stuur nu ook gewoon een mailtje naar Speelruimte. Het adres is speelruimte.jouwweb@gmail.com. | Iets gevonden wat moet worden vermeld in de volgende nieuwsbrief? Vertel het ons! | Het was je waarschijnlijk al opgevallen, de nieuwsbrief is deze maand wat groter geworden! |

Maak een Gratis Website met JouwWeb