Fun aan de top!

Nieuwsbrief juli 2013

Je leest alweer de zevende nieuwsbrief van Speelruimte! Lees lekker verder, want er staan weer heel wat nieuwtjes op je te wachten!

Groot onderhoud

1 juli jongstleden heeft Speelruimte groot onderhoud gehad. De spellen van Miniclip deden het namelijk niet, waardoor we ze wel moesten verwijderen. Daarom hebben we helaas heel veel spelletjes niet meer die het toch wel goed deden. Excuses voor het ongemak, beste mensen. We hebben een mail naar Miniclip gestuurd en hopen dat het probleem snel verholpen is en dat we weer een heleboel spelletjes erbij kunnen zetten.

Volg Speelruimte op twitter!

Zit jij op twitter? Volg dan Speelruimte voor het laatste nieuws! Je volgt ons met @Speelruimte01 en @SpeelruimteNews. Veel succes. Of in twittertaal: #doen!

Spel van de Maand

Er is weer goed gestemd deze maand! Met 61%, en dat zijn 17 stemmen, heeft Bob de Slak 4 gewonnen! Heb jij er op gestemd? Gefeliciteerd!

Bericht van het Webteam en het Contactteam

De laatste tijd worden er nog al eens lelijke woorden gezegd in de reacties of op de chatbox of de berichtenbalk. Er wordt ook reclame gemaakt. We willen benadrukken dat dit NIET IS TOEGESTAAN.

Als we merken dat je dit wel doet wordt je bericht verwijderd. Komen we erachter dat je dit in de chatbox doet, en je bent online, dan kunnen we je verwijderen uit de chatbox. Desnoods kunnen we je hele IP-adres blokkeren.

Beste maand ooit!

We hebben de beste maand ooit achter de rug! Met 565 bezoekers en meer dan 2300 pageviews hebben we een geweldige maand gehad. Bedankt allemaal!

SpeelruimteNL

Misschien wist je het al, misschien niet, maar Speelruimte is onderdeel van SpeelruimteNL. Dat is een overkoepelende organisatie met meerdere websites. Je kan SpeelruimteNL bezoeken op haar eigen site: speelruimte.webnode.nl

Deze nieuwsbrief kort

Groot onderhoud heeft extreme gevolgen: vele spelletjes verwijderd. | Volg Speelruimte op twitter met @Speelruimte01 en @SpeelruimteNews. | Spel van de Maand is Bob de Slak 4 met 61% van alle stemmen. | "Reclame maken en schelden op Speelruimte is nadrukkelijk niet toegestaan," geeft het Webteam en het Contactteam aan. | De beste maand tot nu toe is juni met meer dan 500 bezoekers. | Bezoek de website van SpeelruimteNL: speelruimte.webnode.nl. |

Adverteren in de nieuwsbrief? Stuur een mail naar webteam.speelruimte@outlook.com en we vertellen je hoe je dat doet.