Fun aan de top!

Nieuwsbrief februari 2013

Let op: Dit is een oude nieuwsbrief, en is later op internet verschenen dan dat hij verzonden is naar degenen die zich hebben opgegeven voor de nieuwsbrief.

Het is weer de tweede week van februari wat betekent: Tijd voor een nieuwe nieuwsbrief!

Vertraging

We zijn niet blij dat we het moeten melden, maar het moet toch: de nieuwe site heeft enige vertraging. Daarom beloven we nu niks, maar we gaan ons best doen om zo snel mogelijk de nieuwe website de lucht in te krijgen. In de nieuwsbrief van maart meer nieuws. Als er belangrijk nieuws is, zetten we dat natuurlijk op de home!

Spel van de maand

Iedere maand hebben we weer een spel van de maand. In januari was "Another Planet" aan de beurt, en dit keer is het...

Whack a Mole 3!

Abonnee worden

Ben jij nog geen abonnee van de nieuwsbrief maar wil je dat wel worden? Dat kan natuurlijk! Lid zijn van de nieuwsbrief heeft vele voordelen: onder andere ontvang je de nieuwsbrief eerder dan mensen die zich niet hebben aangemeld en dus ben je eerder op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Ben jij overtuigd en wil je direct gratis en voor niks abonnee worden van de nieuwsbrief? Meld je dan nu aan via de menuknop "Nieuwsbrief aanmelden"!

Linkpartner

Misschien heb jij zelf wel een leuke website. Dan kan je natuurlijk ook linkpartner met ons worden. Als je je aanmeldt, gaan we eerst je website bekijken, en daarna zullen we je vertellen of we linkpartner met je willen worden.