Fun aan de top!

Nieuwsbrief april 2013

Bezoekersaantallen maart

In maart hadden we weer een heleboel bezoekers. Wel 211! Dat betekent dat elke maand dit aantal nog steeds meer word. Bedankt!

PollPagina

Sinds kort hebben we iets nieuws: de PollPagina! Hier kan je meestal wel antwoord geven op één of andere interessante vraag. Omdat de PollPagina even buiten gebruik is, plaatsen we geen link.

Spel van de Maand

Ook in maart is er weer gestemd op het Spel van de Maand van april 2013. Er zijn niet zo veel stemmen gedaan, maar wel genoeg voor een winnaar: Big Head Football heeft met 56% van de stemmen de titel Spel van de Maand april 2013 te pakken! Gefeliciteerd! Het spel wordt natuurlijk ook genomineerd voor Spel van het Jaar!

Vernieuwde home in maart

Misschien is het al een beetje oud nieuws, maar het is er wel: in maart is onze home vernieuwd! In plaats van de drie kolommen gingen we weer terug naar twee. Reacties kan je nog steeds achterlaten, maar dan moet je wel een beetje scrollen.

Spel van de Maand mei

Heb jij nog een leuk idee voor het Spel van de Maand van mei? Mail het ons, en wie weet wordt het hem ook nog!

Kort nieuws

| Je kan nu ook meedoen aan de prijsvraag! | Speelruimte heeft nu ook partnersites: SpelSpelSpellen* en Gave Spelletjes*! | Je kan nu ook je eigen Spel van de Dag insturen! |

* Hier kan je alleen de beste spelletjes spelen. Deze websites worden gebouwd.

Maak een Gratis Website met JouwWeb