Fun aan de top!

JouwWeb 2.0

Zoals we op de home hebben aangekondigd, komt JouwWeb 2.0 eraan! Dit lazen wij op het forum van JouwWeb:

 

Beste forumgebruikers (niet jullie, maar de gebruikers van JouwWeb),

Wij hebben signalen ontvangen dat de communicatie van onze kant naar jullie toe laatste tijd niet optimaal is geweest. Daarom willen wij jullie meer op de hoogte houden van de huidige stand van zaken achter JouwWeb.

Intrek in kantoor
Sinds 1 april 2013 zijn wij ingetrokken in een kantoorpand in Eindhoven. We zitten in het VideoLab, dat is een kantoorgebouw waar Philips vroeger DVD-spelers heeft ontwikkeld.

Roel en ik zijn met ingang hiervan fulltime aan de slag gegaan met JouwWeb (wij combineerden dit hiervoor nog met het afronden van onze studie). Bovendien hebben we een full-time programmeur aangenomen. Stijn gaat ons helpen bij het ontwikkelen van JouwWeb 2.0.

Wij geloven dat we middels deze extra inbreng een dienst kunnen ontwikkelen die een breder publiek en professioneler publiek zal aanspreken.

JouwWeb 2.0
JouwWeb 2.0, zoals wij de nieuwe versie tijdens de ontwikkelingen noemen, zal een compleet vernieuwde versie van JouwWeb worden. Een aantal zaken die je kan verwachten:

  • Meer en professionelere designs
  • Het wijzigen van design-instellingen wordt gemakkelijker
  • Het wordt eenvoudig om een logo toe te voegen
  • Wijzigingen aan items zijn direct zichtbaar tijdens het aanpassen
  • Er komen functionaliteiten specifiek gericht op bedrijven en professionals


Jullie websites zullen uiteraard behouden blijven! Alle websites worden uiteindelijk overgezet naar het nieuwe beheersysteem.

Prognose JouwWeb 2.0

Wij hopen voor het einde van de zomer live te gaan met de nieuwe versie. Voor die tijd zullen we ook nog kleine updates aan de huidige versie van JouwWeb gaan toevoegen. We verwachten binnenkort ook nog 1 of 2 designs toe te voegen!

Dit bericht is geschreven door Wouter, één van de bedenkers van JouwWeb.

 

Voor jullie gaat er (hopen we) niet zo veel veranderen. De site gaat wel veranderen, maar onze diensten zullen niet moeilijker worden. Is dat wel zo, dan gaan we overstappen.

 

We hebben deze pagina gemaakt zodat jullie weten wat er aan de hand is, als je opeens een heel ander Speelruimte ziet. We hopen dat jullie er geen last van gaan hebben, maar wat voor gevolgen dit heeft, weten we natuurlijk nog niet. We hopen dat we er wat moois van gaan maken.

 

Groeten,

 

Het hele team van Speelruimte