Fun aan de top!

Wil je er niet bij?

Dat kunnen we heel goed begrijpen. Daarom hebben we deze pagina gemaakt. Zodat mensen die wél een leuke reactie achter willen laten dat kunnen doen, maar mensen die liever níet bij De Beste Reacties van Speelruimte willen dat gewoon kunnen zeggen. En daar is niks mee! Als je ons een mailtje stuurt, en we lezen 'm, dan zullen we gelijk regelen dat je reactie verwijderd wordt. En natuurlijk is er ook gewoon de mogelijkheid dat we alleen je naam even weghalen. Zo geregeld, geen probleem.

Hieronder kun je dat vertellen. Als je wilt dat we je naam weghalen moet je dat even vermelden bij "Bericht". Als je wil dat we je reactie verwijderen, dan mag je bij "Bericht" neerzetten waarom je dat wil. En als je ons niet de reden wilt vertellen, zet je daar neer: Verwijder mijn reactie.

We begrijpen het heel goed als je dit wil, maar bedenk wel dat we de naam moeten hebben, die ook in de reactie staat, anders kunnen we je niet helpen! We verwijderen alle reacties met die naam. Sta je er meerdere keren bij, en wil je eentje wel verwijderen en een ander niet, vertel dit dan ook even in je bericht.