Fun aan de top!

Algemene Voorwaarden SpeelruimteNL

Deze voorwaarden gelden tevens voor SpeelruimteBE.

Artikel 1: Privacy
1. SpeelruimteNL gaat zorgvuldig om met de door haar verkregen gegevens en zal ze dan ook niet doorgeven aan derden. Wij gebruiken uw gegevens hoogstens om u op de hoogte te brengen van schitterende aanbiedingen en spetterende acties.
2. Verder mogen gebruikers op alle SpeelruimteNL-sites alles met elkaar delen, tenzij dit in strijd is met Artikel 2 of als dit anders aangegeven is.
Artikel 2: Reacties
Artikel 2.1: Reacties met betrekking tot reactieformulieren
1. In reacties mag geen reclame worden gemaakt, er worden alleen uitzonderingen gemaakt voor SpeelruimteNL-sites en linkpartners. Gebeurt dit wel, dan zal de desbetreffende reactie worden verwijderd. Wij zullen u hier zo goed mogelijk van op de hoogte proberen te brengen.
2. Je reactie moet voor de bezoekers van de desbetreffende site zijn bedoeld. Een pagina contact is vaak aanwezig. Op www.speelruimte.jouwweb.nl is er een aparte pagina voor linkpartner worden en nieuwsbrief aanmelden. Voldoet een reactie hier niet aan, dan zal deze worden verwijderd. Wij proberen u hier zo goed mogelijk van op de hoogte te brengen, mocht uw reactie zijn verwijderd.
3. Blijf altijd aardig tegen andere gebruikers. Ga niet schelden, vloeken, dreigen, discrimineren, etc., etc. Als u een reactie ziet met zulk taalgebruik dan hebben wij hem waarschijnlijk (nog) niet gezien. Is het een datum van lang geleden, neem dan contact met ons op via www.speelruimte.jouwweb.nl/contact-reacties, maar ga niet zelf verkeerd taalgebruik gebruiken. SpeelruimteNL is hier verantwoordelijk voor en lost het op. Komen wij een reactie tegen waarin dit gebeurt, dan zal deze worden verwijderd. Wij brengen u dan niet op de hoogte hiervan.
4. Ziet u zelf een reactie die volgens u echt niet kan? Neem dan contact met ons op via eerdergenoemde link.
5. In de gevallen van punt 1 en punt 2 uit Artikel 2.1 moeten wij u op de hoogte brengen. Dit kan alleen als u een normaal en geldend e-mailadres invoert op het reactieformulier. In adressen als gaatje@niksaan.nl trappen wij niet. Mocht dit het geval zijn, dan vervalt de regel.
Artikel 2.2: Reacties met betrekking tot de berichtenbalk
1. Voor de berichtenbalk geldt: geen reclame (ook niet door linkpartners) en geen verkeerd taalgebruik. Wij brengen u niet op de hoogte als we genoodzaakt zijn uw reactie te verwijderen.
Artikel 3: Schade
1. SpeelruimteNL is niet aanprakelijk voor welke schade dan ook, voortvloeiend uit onze producten/diensten.
Artikel 4: Verandering van de Algemene Voorwaarden
1. Verandering van de Algemene Voorwaarden hoeft niet aangegeven te worden. Als de voorwaarden veranderen, gaat u automatisch akkoord. Meer over akkoord gaan leest u in Artikel 5.
Artikel 5: Akkoord gaan met de voorwaarden
1. U gaat automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden als u gebruikt maakt van SpeelruimteNL’s producten en diensten.
Artikel 6: Verandering van het webadres
1. Verandering van het webadres dient te worden vermeld op de home van de desbetreffende website(s).
Artikel 7: Copyright
1. Op de meeste websites van SpeelruimteNL rust een copyright. Hierdoor mag u zonder schriftelijke toestemming niets kopiëren.
2. Copyright is niet van toepassing op eventuele spellen.

 

© SpeelruimteNL 2013 Alle rechten voorbehouden
Typfouten voorbehouden.

Officiële Algemene Voorwaarden SpeelruimteNL - Nederlands.pdf
PDF – 380.4 KB
Official Terms SpeelruimteNL in English.pdf
PDF – 97.5 KB
Términos oficiales SpeelruimteNL en Español.pdf
PDF – 99.3 KB
Offizielle AGB SpeelruimteNL in Deutsch.pdf
PDF – 99.9 KB
Conditions officielles SpeelruimteNL en français.pdf
PDF – 99.2 KB
????SpeelruimteNL???.pdf
PDF – 231.5 KB

Maak een Gratis Website met JouwWeb